Szolgáltatásaim

  • Személyiségjellemzés és sorselemzés

Mennyivel magabiztosabban utaznánk, ha legalább magunkat teljesen vagy jobban megismernénk. Szerencsés, ha személyiségjegyeinkre egy kívülálló világít rá. A “problémákat” csak akkor tudod megoldani, ha először felismerted őket. A felismeréshez pedig magadat kell jobban megismerned.

Hajlamos vagy a tagadásra? Menekülsz a gondok elől? Fejjel mész a falnak? Ismerd meg magadat, hogy változtatni tudj, ha szükséges!

Mit takar pontosan az asztrológiai személyiségjellemzés?

Az ember személyiségjegyei és jellemzői kerülnek górcső alá, a személyes horoszkóp alapján. Megtudhatod, hogy a fennálló bolygókonstellációk, illetve a bolygók egymással alkotott fényszögei hogyan hatnak sorsodra és jellemedre. A jellemzéshez és az asztrológiai előrejelzéshez is tudnod kell a pontos születési idődet (hely, nap, óra, perc.)

Ha anyukád nem tudja, akkor a kórházban (vagy ha az már nincs meg, akkor az utód kórházban), ahol születtünk elvileg 50 évig megőrzik a pontos adatokat és kérésre kiadják.

Segítek Neked, hogy jobban megismerhesd magadat és a sorsodat.

Jó lenne tudni, hogy az alagút végén a kijárat tábla vár ránk, vagy esetleg teljesen rossz irányba indultunk és az a bizonyos fény a szembe jövő vonatot jelzi.

Nagyon nem mindegy, igaz?

  • ÉVES ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉS

Az asztrológiai előrejelzés segítségül szolgál abban is, hogy megtudjuk, mikor jön el a várva várt szerelem vagy épp az új munka, gyermekszületés.

Az 1 éves asztrológiai előrejelzés alapján pedig megtudhatod, hogy a bolygók átvonulásának hatására melyik életterületek mikor erősödnek fel. Ebben leginkább dátumok szerepelnek.

Kiderítheted, hogy mikor lesz érdemes eladni a lakásodat vagy az autódat, esetleg hogy jó döntés lesz-e munkahelyet váltani.

Megtudhatod, azt is hogy milyen időszakok alkalmasak mondjuk a társkeresésre vagy egy esküvő megszervezésére.

Az asztrológiai elemzés/jellemzés és előrejelzés írásos formában. Igény esetén személyes találkozó, akár telefonos konzultáció.