Vélemények

Barbara:

„Timit egy tanárom és barátom ajánlotta nekem még 2020-ban. Nem csak a történések, de a hónapok, sőt, olykor a napok kapcsán is teljesen pontosan mutatja mire számíthatok. Azóta évente kérem, hogy készítse el nekem az előrejelzéseimet.

Objektíven leírja mi mit jelent, így könnyű megérteni, de ha még kérdés merül fel, akkor is számíthatok rá. Nagyon jó szívvel ajánlom őt azoknak, akik szeretnék tudni mire számítsanak vagy viszi őket a kíváncsiság az asztrológia világába.”

Rita:
 
“Timi született jósnő és boszorkány! Évtizedek óta ismerjük egymást, élete mindig az asztrológia körül forgott. Sok év tanulást szentelt a csillagok kutatására, kuncsaftjai legnagyobb megelégedettségére.
 
Biztosíthatlak, hogy nem fogsz benne csalódni!“

Zsuzsa:

“Mindenkinek szívből ajánlom Timit. Nagyon türelmes és rendkívül segítőkész. Már több alkalommal kerestem és a szavai teljesen hitelessé váltak. Biztosan máskor is ajánlani fogom.”

Katalin:

„Timit egy nagyon kedves segítőkész embernek ismertem meg. Bármilyen problémával, kéréssel fordultam hozzá mindig készségesen válaszolt, gyorsan, pontosan. Akár egy új munkahely akár egyéb kérdések miatt zaklattam mindig részletesen megnyugtatóan elmagyarázott mindent.

Örülök hogy megismerhettem, bár pár 100 km távolság van közöttünk mégis tartjuk a kapcsolatot, hisz úgy érzem nemcsak asztrológus hanem barát is egyben. Örülök hogy van saját asztrológusom. Aki kíváncsiskodni akar az élet dolgai miatt, és egy kis rávezetésre van szüksége hogy mi miatt van, mivel függ össze nyugodtan keresse meg.”